Friends, Øyafestivalen 2012

Nyttårsforsett for 2013 er selvfølgelig å få sving på publisering av foto, og da åpner jeg ballet i år med å teste WordPress-app!

Jeg ser for meg større bilder enn tidligere, da det gir en langt bedre opplevelse. Tumblr-generasjonen grafser til seg åkke som. Tidligere parallellpubliserte jeg på Flickr, det vil jeg nok fortsette med, men ha bilder lokalt på Seland.org. Mediehåndteringen til WordPress begynner å bli rimelig bra, og det er kjekt å ha alt på ett sted. Når det er sagt stoler jeg mer på Flickr enn noen annen sammenlignbar tjeneste.

Selv om det er konsertfoto jeg ivrer mest for, kommer det nok til å bli en del annen foto her også fremover, så er du kun interessert i konserter etc kan du filtrere med emner og stikkord.

Ha en fortsatt god jul og et godt nytt år!

Tillegg 30.12.2012: Jeg er språkforvirret! Engelsk eller norsk? Det blir nok… norsk og engelsk. Forvirrende og praktisk.